Správný podklad pro PVC


Samotná příprava

Předpokládáme, že do správné přípravy podkladu se pustí ambiciózní jedinci, kteří chtějí udělat věci správně a s hrdostí se dívat na své dílo. Představte si, že budujete základy pro budoucí stavbu, která bude vaším vlastním uměleckým dílem. Chcete, aby to bylo skvělé, že ano? Chcete se pochlubit svou prací a vědět, že jste udělali vše pro to, aby byla podlaha dokonalá.

Příprava podlahy
Než začnete s pokládkou, musíte udělat důkladnou přípravu. Podlaha je vaše plátno a vy jste umělec, který na něm bude tvořit. Prvním krokem je zajistit, aby podlaha byla čistá, hladká a připravená na váš mistrovský zásah. To znamená odstranit všechny staré krytiny, zbytky a nerovnosti. Můžete použít průmyslový vysavač, koště, špachtli nebo jakýkoli jiný nástroj, který vám pomůže odstranit co nejvíce nečistot z povrchu. Je také důležité zkontrolovat, zda je teplota a vlhkost v místnosti v pořádku – žádný mráz ani extrémní vedro. Tyto malé detaily jsou klíčové pro dosažení požadovaného skvělého výsledku.
Vyrovnání podkladu pomocí samonivelační stěrky
Před samotnou nivelací nezapomeňte na správné napenetrování podkladu, aby se hmota s podkladem správně spojila. Důkladně napenetrujte podklad vhodnou penetrací a nechte ji pořádně uschnout.
Jakou penetraci zvolit?

Před vylitím samonivelační stěrky doporučujeme při větších vrstvách po obvodu místnosti přilepit dilatační pás. Stěrku vždy smíchejte s vodou dle návodu.

Proč zvolit samonivelační stěrku?
Tento produkt vám pomůže udělat práci ještě lépe a dokonale připravit podklad. Připravená hmota se vylije na podlahu a velkou část práce udělá za vás. Velmi rychle promění povrch v jednotnou plochu bez nežádoucích nerovností. Podlaha bude hladká a přesně taková, jakou potřebuje vaše nové PVC. Samonivelační stěrka je jako malé kouzlo, které vám pomůže udělat povrch hladký a perfektní. Přesný návod na přípravu najdete přímo u vámi vybraného typu v kartě zboží.

Závěr
Jak vidíte, příprava podkladu vyžaduje trochu více práce a péče, ale věřte nám, že když to zvládnete, budete na sebe právem pyšní. Vaše podlaha se stane vaším vlastním uměleckým dílem.🛠️🎨