Doprava ZDARMA do konce Září. Neváhejte a nakupujde.

Co je kobercové PVC Flotex

Flotex interiér
Flotex: Inovativní kobercové PVC řešení pro váš domov i komerční prostory

Kobercové PVC Flotex představuje revoluční inovaci v oblasti podlahových krytin, spojující v sobě vlastnosti koberce a PVC. Tento materiál nabízí širokou škálu výhod a vyniká svou unikátní konstrukcí a vlastnostmi.

Co je Flotex?

Flotex je speciální typ podlahové krytiny vyvinutý společností Forbo Flooring Systems, který kombinuje trvanlivost a snadnou údržbu PVC s komfortem a akustickými vlastnostmi klasického koberce. Jeho povrch je vyroben z jemných nylonových vláken, která jsou ukotvena v pevné PVC podložce. Tato konstrukce poskytuje vynikající odolnost vůči opotřebení a snadnou údržbu, zatímco zachovává příjemný pocit pod nohama.
Výhody Flotexu:

  1. Odolnost a trvanlivost:
    • Flotex je extrémně odolný vůči opotřebení díky svému unikátnímu složení. Nylonové vlákna jsou pevně zasazena do PVC podložky, což zajišťuje dlouhou životnost bez potřeby časté výměny.
  2. Snadná údržba:
    • Díky hladkému povrchu lze Flotex snadno udržovat čistý. Stačí pravidelné vysávání a občasné setření vlhkým hadříkem. Materiál je odolný vůči skvrnám a dobře snáší i časté používání v komerčních prostorách.
  3. Akustické vlastnosti:
    • Flotex díky své konstrukci pohlcuje zvuk a snižuje hladinu hluku v místnosti. To je zvláště významné pro kancelářské prostory nebo prostory s vysokou frekvencí lidí.
  4. Designové možnosti:
    • Nabízí širokou škálu designů a barev, které umožňují vytvořit esteticky příjemné interiéry. Může napodobovat vzhled dřeva, kámen či klasického koberce, což umožňuje flexibilní využití v různých typech prostor.
  5. Ekologické aspekty:
    • Flotex je vyráběn s ohledem na životní prostředí a splňuje přísné ekologické normy. Je recyklovatelný a méně zatěžuje životní prostředí než některé jiné typy podlahových krytin.


Využití Flotexu:

Flotex je ideální volbou pro komerční prostory s vysokým provozem, jako jsou kanceláře, hotely, školy nebo obchody. Díky své odolnosti a snadné údržbě je také velice vhodným materiálem pro bytové prostory, kde je potřeba spojit komfort koberce s praktičností PVC.
Závěr:
Kobercové PVC Flotex představuje moderní alternativu k tradičním podlahovým krytinám. Jeho kombinace odolnosti, snadné údržby a estetických možností ho činí významnou volbou pro široké spektrum aplikací. Pokud hledáte podlahovou krytinu, která spojuje trvanlivost s komfortem a moderním designem, Flotex by mohl být právě to, co potřebujete.